Nik en Nik

Het bekende merk Nik en Nik verkoopt coole kleding voor zowel jongens als meisjes. In de winkel van Marie & Louis vindt je de stoerste items van dit hoogwaardige merk, zoals de tofste trainingsjacks, leukste rokjes en sportiefste truien. Zo is er voor jouw zoon of dochter altijd een leuke outfit te vinden in de items van dit merk. 

Bekijk ons volledige aanbod

Kleed jouw zoon of dochter stoer met Nik en Nik

In de winkel van Marie & Louis vind je de stoerste items voor jongens en meisjes van Nik en Nik. Bekijk online of in onze winkel in Schelle, nabij Antwerpen deze kleding. Wij adviseren je natuurlijk graag, zodat jouw kind voor een feestje of op school er extra cool uitziet. Wil je jouw zoon of dochter graag in een andere kledingstijl kleden, kies dan voor mooie kledingstukken van merken als Koko Noko, Name It of Colourful Rebel. 

  Exclusieve avondshopping

  Veel diverse stijlen

  Nieuwste collecties

Bekijk enkele producten

Bestel de stoere kleding van Nik en Nik online of bezoek onze winkel

De stoere kleding van Nik en Nik is behalve in onze winkel, ook verkrijgbaar in onze webshop. Zo hoef je niet per se naar Schelle, niet ver van Antwerpen te komen. Dat is handig als je niet in deze omgeving woont. Heb je vragen voordat je kunt bestellen? Bel dan naar +32 3 501 26 64, of stuur een e-mail naar info@marie-louis.be. Ook kun je ons contactformulier invullen. Onze medewerkers helpen je graag.