Name It sweatpants 

Een Name It sweatpants zit ontzettend lekker, en ziet er ook nog eens leuk uit. Je kunt deze joggingbroek ook perfect combineren met een mooie trui van dit merk. Zo ziet jouw zoon of dochter er altijd leuk uit, én heeft hij of zij de bewegingsvrijheid om lekker te rennen en spelen. De items van Name It, die je kunt kopen in onze winkel in Schelle, provincie Antwerpen, zijn tevens van hoge kwaliteit, zodat ze lang meegaan, ook als je kind graag buiten klimt, kruipt en rent.

Bekijk ons volledige aanbod

Een Name It sweatpants is mooi en comfortabel

Vooral kinderen willen graag een broek die lekker zit. Kies daarom voor de Name It sweatpants, die verkrijgbaar is in diverse kleuren, zodat ze goed te combineren zijn met allerlei tops en sweaters. Dit komt ook doordat de Name It sweatpants verkrijgbaar is in diverse effen tinten. Zo komen de prints van de truien en tops extra goed uit.

  Exclusieve avondshopping

  Veel diverse stijlen

  Nieuwste collecties

Bekijk enkele producten

Bezoek onze winkel of website

Net zoals al onze andere producten, is de Name It sweatpants te koop in zowel de winkel van Marie & Louis in Schelle, niet ver van Antwerpen als onze webshop. Kun je het product waar je naar zoekt niet vinden, bel dan even naar +32 3 501 26 64, of stuur een e-mail naar info@marie-louis.be. Ook kun je ons contactformulier invullen. Onze medewerkers helpen je graag.