Name It sweater

De Name It sweater heeft een subtiel design, maar is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, voor zowel jongens als meisjes. Dit zijn modieuze en subtiele kleuren, zoals zeegroen, oudroze en navyblauw. Door de hoge kwaliteit en de goede pasvorm gaan de truien lang mee, ook als jouw zoon of dochter graag buiten op straat speelt.

Bekijk ons volledige aanbod

De Name It sweater is goed te combineren

Doordat de Name It sweater vaak effen van kleur zijn, zijn ze goed te combineren met de mooie broeken van dit merk. De vele kleuren waarin de Name It sweater te koop is in de winkel van Marie & Louis in Schelle, niet ver van Antwerpen, maken de trui een echte eyecatcher. Woon je hier niet in de buurt, of ben je niet gewoon in de gelegenheid om te komen shoppen? Shop dan eenvoudig vanuit je zetel in onze webshop. Ook hier vind je onze ruime collectie.

✔   Exclusieve avondshopping

✔   Veel diverse stijlen

✔   Nieuwste collecties

Bekijk enkele producten

Kom langs in onze winkel of webshop

Wil je ook zo’n leuke Name It sweater, of een item van een ander merk shoppen voor jouw zoon of dochter, of kies je voor een leuk shirt of een mooie broek? Je vindt onze hele collectie in onze winkel in Schelle, niet ver van Antwerpen. Je vindt onze items ook in onze webshop, zodat je ze alleen maar hoeft te bestellen. Heb je nog vragen over onze collectie, bel dan naar +32 3 501 26 64, of stuur een e-mail naar info@marie-louis.be.