Name It jeans

De Name It jeans is dé broek voor als je jouw zoon of dochter hip wilt kleden. Ze zijn er voor jongens en meisjes van 1 tot ongeveer 10 jaar. De Name It jeans zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, van baggy tot wat strakker. Zo is er altijd een passende jeansbroek voor jouw zoon of dochter. Doordat de Name It jeans verkrijgbaar is in diverse modellen, zijn deze broeken geschikt voor allerlei gelegenheden, van familiefeesten tot gewone schooldagen. 

Bekijk ons volledige aanbod

De verschillende modellen van de Name It jeans

In de winkel van Marie & Louis in Schelle, in de buurt van Antwerpen, én in onze webshop vind je diverse modellen van de befaamde Name It jeans. Dit zijn bijvoorbeeld de strakke skinny jeans, juist een baggy jeans of een flared jeans met wijde pijpen. Zo kun je jouw mini-me net zo mooi aankleden zoals jezelf. Leuk voor tijdens een familiefeest, of natuurlijk ook voor wanneer je kind zelf een feestje heeft bij een vriendje of vriendinnetje.

  Exclusieve avondshopping

  Veel diverse stijlen

  Nieuwste collecties

Bekijk enkele producten

Bestel een mooie broek met een bijpassende top online

Als je een Name It jeans wilt aanschaffen voor je kind, of er ook een mooie top bij wilt shoppen, ben je van harte welkom in onze winkel in Schelle, nabij Antwerpen. Je kunt ook eenvoudig online bestellen, samen met de mooiste items van Koko Noko, Nik en Nik en Colourful Rebel. Heb je vragen? Bel dan naar +32 3 501 26 64, of stuur een e-mail naar info@marie-louis.be. Ook kunt u ons contactformulier invullen.