Miracles by Annelien Coorevits

In onze unieke collectie Miracles by Annelien Coorevits vind je schitterende juwelen, mooie juwelendoosjes, prachtige sjaals om je outfit af te maken en ook heerlijke geurkaarsen voor in huis. Met Miracles by Annelien Coorevits kun je jouw outfit én je huis helemaal afmaken. De bijzondere producten van deze lijn zijn voor verrassend voordelige prijzen verkrijgbaar bij Marie & Louis. Natuurlijk in onze webshop, maar ook kun je langskomen in onze winkel in Schelle, niet ver van Antwerpen. 

Bekijk ons volledige aanbod

Het verhaal achter Miracles by Annelien Coorevits

Het verhaal achter Miracles by Annelien Coorevits is een bijzondere. Het bedrijf Miracles is gloednieuw maar de stichters, Hilde en Wim De Valck – broer en zus -, hebben jarenlange ervaring in de wereld van interieur. In samenwerking met de beroemde modeontwerpster en voormalig Miss België Annelien Coorevits brengen ze betaalbare én kwalitatieve juwelen, juwelendoosjes, sjaals en geurkaarsen. Al deze mooie artikelen zijn ondergebracht in het schitterende merk Miracles by Annelien Coorevits. Met accessoires van dit merk komen elegante  damesschoenen, tops en jeans nog beter uit.

  Exclusieve avondshopping

  Veel diverse stijlen

  Nieuwste collecties

Bekijk enkele producten

Kom gezellig shoppen!

Ben je benieuwd naar de producten van Miracles by Annelien Coorevits? Kom gezellig shoppen in onze winkel in Schelle, niet ver van Antwerpen. Je kunt dan ook direct de mooiste items van merken als Colourful Rebel, Garcia en Kaffe shoppen. Heb je vragen over onze ruime collectie? Bel naar +32 3 501 26 64, of e-mail ons op info@marie-louis.be. Of stuur ons een bericht via ons contactformulier.