KIDS

De unieke identiteit van jouw kind omgezet in kleding


Ontdek ons aanbod hippe kinderkleding in Antwerpen

Hippe kinderkleding in Antwerpen, dat is helemaal ons ding. Bij Marie & Louis vind je een uitgebreide collectie hippe, trendy en stoere kinderkleding voor jongens en meisjes terug. Voor ons is het belangrijk dat kinderen zich herkennen in onze collecties en stijlen. Voor hippe kinderkleding in Antwerpen van tijdloze kwaliteitskleding ben je bij Marie & Louis aan het juiste adres. Of je kinderen nu naar school moeten, een speciale gelegenheid zoals een communie of huwelijk bijwonen of gewoon gaan spelen bij vriendjes: bij ons in Schelle kan je terecht om een gepaste en comfortabele outfit te vinden bij een van de meest hippe kinderwinkels in Antwerpen.

Onze hippe kinderkleding in Antwerpen past bij elke leeftijd!

Als een van de meest hippe kinderwinkels in Antwerpen bieden we zelfbewuste kindermode voor trendy jongens en hippe meisjes. Onze kledingstukken en merken halen inspiratie uit de gepassioneerde en speelse karakter van kinderen en zijn aangepast aan de actuele trends. De collecties die we aanbieden zijn stijlvol, sprankelend en zijn gepast voor kinderen vanaf 1 tot en met 16 jaar! Onze webshop van een van de meest hippe kinderwinkels in Antwerpen heeft onder andere de volgende topmerken voor je kids in de (online) rekken: Name It, Nono, Like Flo, Bnosy, Koko Noko, Funky XS, Dress Like Flo

Shop Jongens Shop Meisjes

Bestel de mooiste items in onze webshop

Wil je graag meer weten over onze kinderkleding, beschikbaar in Antwerpen en omgeving? Of heb je een specifieke vraag voor de medewerkers van een van de meest hippe kinderwinkels in Antwerpen? Wij staan voor je klaar om jou en je oogappels te verwennen met een nieuwe look. Kom even langs in onze vestiging, vul snel het online contactformulier in, stuur een e-mail naar info@marie-louis.be of bel ons even op via het nummer +32 3 501 26 64. Wij laten je kids stralen in hippe kinderkleding, beschikbaar in Antwerpen. Wij kijken er alvast naar uit om jullie te verwelkomen in Schelle!